БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 120 лв.

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 120 лв. 

Цени и условия за доставка

Всички поръчки направени в онлайн магазин www.nika-fashion.com се изпращат с куриерска фирма Еконт.

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Поръчките се доставят на територията на Република България за срок от 2 до 5 работни дни, съобразно графика на куриерската компания.

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерската фирмa

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 120 лв.

 

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

* Онлайн магазин www.nika-fashion.com НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

При извънредни обстоятелства, по време на сезонни намаления и отстъпки доставката може да отнеме повече време от обикновено. Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката.

Ако куриерът не успее да ви намери на адреса, тогава с вас ще се свържат отново по телефона, който сте посочили при създаването на поръчката, и ще можете да уговорите нова дата за доставка. Ако куриерът не успее да ви намери по време на втория опит, пратката ще ни бъде върната.

Количка
"Бисквитките" ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитки".
Започни да пишеш, за да намериш продукт.