БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 120 лв.

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 120 лв. 

Условия за замяна на продукти и рекламации

 

ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

Потребителят има право да замени един или повече от поръчаните продукти в 3-дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадения продукт е във вида, в който е доставен, в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта. Търговски вид означава вид, който да позволява последващата продажба на стоката като нова. Разопаковането на стоката следва да не е довело до очевидно нарушаване на търговския вид на стоката. В случай на нарушен търговски вид на стоката, Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме замяна на продукта или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид.

 

За да упражни правото си на замяна, Потребителят трябва да уведоми Доставчикa за намерението си като се свърже с центъра за обслужване на клиенти на www.nika-fashion.com на телефона, посочен в секция „Контакти”, не по-късно от 24 часа след  получаването на продукта. Нашите оператори ще ви дадат подробни указания за връщането на продукта.

 

В случай, че Потребителят не изпълни задължението си да уведоми Доставчика не по-късно от 24 часа след получаването на продукта и  без да предостави уважителна причина за същото, се счита, че той е оттеглил искането си за упражняване на замяна на продукт.

 

Потребителят следва да изпрати обратно на Доставчика продукта, не по-късно от 14 дни от дни, в който го е получил, заедно с всички съпътстващи го документи. Опакованите продукти се връщат с експресна поща на адреса, от който сте получили пратката:

Куриерските разходи за замяна на продукт са за сметка на Потребителя.

Замените се извършват изключително онлайн и физическата подмяна в нашите магазини не е възможна.

 

 

РЕКЛАМАЦИИ

Потребителят има право на замяна на продукта, когато е получил грешен или дефектен продукт. Моля, свържете се с нас, не по -късно от 24 часа след получаване на пратката. Нашите оператори ще ви информират за по-нататъшната процедура.

 

Разходите за подмяна на продукта се поемат от Потребителя, освен когато е получен дефектен или грешен продукт. За да замените продукт, той трябва да бъде в запазен търговски вид. След получаване на продукта, ние проверяваме дали продуктът е повреден и след това ви изпращаме подходящ заместител.

 

Цялата процедура по подмяна на продукти може да отнеме до 15 работни дни.

Количка
"Бисквитките" ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитки".
Започни да пишеш, за да намериш продукт.